стаття 15 із 26
7
Липень 2021року
організовуємо харчування

Як налагодили систему моніторингу за виконанням НАССР

Завдяки налагодженій сис­темі моніторингу та конт­ролю всіх етапів приготування страв можна швидко виявляти причини проблем, що по­в’я­за­ні з безпекою продукції, й усувати їх. За допомогою яких засобів колегам вдалося зменшити час реагування на проблеми — дізнайтеся зі статті

Ольга Безсонова , завідувач дошкільного навчального закладу № 67, канд. пед. наук, м. Краматорськ, Донецька обл.

Завантажте приклади протоколів НАССР, а також таблицю «Система моніторингу організації харчування за принципами НАССР»

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Відпустка для догляду за дитиною до трьох років: як надавати і припиняти після змін у законодавстві
№ 7, 2021
Система моніторингу організації харчування за принципами НАССР