7
Липень 2022року
слово редактора

Час шукати і час розгубити

Протягом життя кількість друзів зменшується до мінімуму. На якомусь з його етапів хизування кількістю друзів втрачає сенс, а примовка про 100 рублів і 100 друзів звучить божевільно. Бо лишаєшся ти і перевірені часом, горем і радістю люди. Не обов’язково, що на цьому «відбір» зупиниться. Та в ньому немає трагедії, адже якщо ти набув бодай одного справжнього друга, то це вже надає змісту життю. Докладаємо максимум зусиль, щоб журнал «Практика управління дошкільним закладом» був для вас у професійному житті надійним, правдивим, вчасним другом.

Дружнім плечем, тобто допомогою в розв’язанні робочих ситуацій, будуть для вас такі публікації липневого номера журналу:

А ще пропонуємо вам подружитися з нашою рубрикою «Знаймо українську», де щономера вдосконалюватимемо мовлення, розбиратимемо поширені помилки. Матимете можливість і мовну консультацію отримати! Детальніше про це читайте на ezavdnz.mcfr.ua у статті «Поширені в мовленні помилки: перевірте, чи не припускаєтеся їх».

Мріємо нести дружбу з вами, дорогі наші, крізь роки. Тож продовжуйте передплату на журнал і залишайтеся з нами. Попереду багато цікавого та одне найбажаніше — Перемога.

Слава Україні!

Вікторія ТРЕТЯК,
головний редактор

 
  • !
    •  
    БЕХ І. Д. — директор Інституту проблем виховання НАПН України, д-р психол. наук ОМЕЛЬЯНЕНКО Н. В.— шеф-редактор управлінських видань МCFR Освіта
    ЄРЕСЬКО О. В. — експерт з питань освіти ПАНАСЮК Т. В.— експерт з питань освіти
    ЛИСЕНКО Н. І. — директор з контенту Цифрового видавництва МCFR САЛАЦЬКА А. П.— головний спеціаліст відділу загальної середньої та дошкільної освіти управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації
    МАЛЮКОВА І. Г. — директор Українського інституту інформаційних технологій в освіті Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» ТРЕТЯК В. О. — головний редактор журналу «Практика управління дошкільним закладом»
  • !
    •  
    БОРОВСЬКА О. М. — завідувач дошкільного навчального закладу № 11, м. Чорноморськ, Одеська обл. ОВЧИННИКОВА А. О.— завідувач дошкільного навчального закладу № 378, м. Київ
    ДУБРОВА Н. Й.— завідувач сектора з охорони праці та безпеки життєдіяльності Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України  
  • !
    •  

    Практика управління дошкільним закладом
    Видається за інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Державної служби якості освіти України 

    0 44 586 56 06 
    0 800 21 20 12
    pedrada.com.ua 

    Головний редактор, 
    відповідальний за випуск 

    Вікторія Третяк  
    [email protected]

    Редактори 
    Ганна Мозирко, Олена Філоненко 

    Редакція не несе відповідальності за зміст рекламних матеріалів. Позиція редакції може не збігатися з позицією автора.  

    Передрук матеріалів журналу «Практика управління дошкільним закладом», будь-яке їх цитування, публікація їх анотованих оглядів допускаються лише з письмового дозволу Видавця. 

    Поштова адреса редакції і видавця 
    вул. Євгена Сверстюка, 11-Б,  
    а/с 112, Київ, 02002 

    Журнал розповсюджується лише за передплатою, яку можна оформити в редакції, усіх відділеннях зв’язку та передплатних агенціях вашого міста. 

    Передплатні індекси у Каталозі видань України: 
    49576 — щомісячний 
    37847 — комплект «Зразковий дошкільний заклад» 

Київ
2022

№ 7, 2022
⚡Прийнято другий Закон про оптимізацію трудових відносин в умовах воєнного стану