стаття 20 із 27
6
Червень 2022року
розв’язуємо господарські питання
харчування

Як бути із закупленими продуктами харчування в період воєнного стану

Наталія Чередник , експерт Експертус Головбух
Знатимете
  1. що робити з непридатними продуктами харчування
  2. чи можна застосовувати норми природного убутку продуктів харчування

У період воєнного стану у багатьох закладах освіти призупинили освітній процес та не харчували учнів. Тому утворилися залишки продуктів, зокрема тих, які мають нетривалий термін зберігання. Дізнайтеся, як бути із продуктами харчування.

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Розробляємо статут закладу освіти: розділ про матеріально-технічну базу та фінансово-господарську діяльність
№ 6, 2022
Казначейство відмовляє в оплаті періодичних видань. Що робити