організовуємо харчування
Як упровадити нові норми харчування: меню й технологічна документація
З 1 вересня діють нові норми та порядок організації харчування у закладах освіти. Директори намагаються по максимуму виконати їх. Тому і виникає багато запитань: яке меню використовувати, як його скласти, де взяти нові технологічні карти, збірники рецептур страв, як розраховувати норми харчових продуктів? Відповіді на ці й інші запитання дізналася Ніна Омельяненко, шеф-редактор журналу, в Тетяни Скапи, державного експерта МОЗ
Шеф-редактор управлінських видань MCFR Освіта поспілкувалася з фахівцем МОЗ про те, як директору дитсадка упровадити новий порядок організації харчування. У статті — 12 відповідей на запитання директорів з прикладами і корисними таблицями.
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ