стаття 17 із 20
4
Квітень 2021року
розв’язуємо господарські питання

Хто розраховує потребу в продуктах для харчування дітей

З листа до редакції: «Хто має розраховувати потребу в продуктах для харчування дітей у закладі дошкільної освіти і конт­ролювати їх витрачання — медична сестра, завгосп, комірник чи бухгалтер? Нам пропонують, щоб це робили медична сестра, завгосп чи комірник. Проте це ж робота бухгалтера?»

Фаїна Іскрижицька , експерт з бухгалтерського обліку, Житомир

Дізнайтеся, якими нормативно-правовими актами визначено, як вести облік продуктів харчування в ЗДО й хто має це робити. Завантажте таблицю «Перелік осіб, задіяних у процесі організації харчування дітей у ЗДО, зон їхньої відповідальності та дій»

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Не вимагайте, щоб працівники ходили на роботу, якщо запровадили дистанційку
№ 4, 2021
Як закладу отримати майно від централізованої бухгалтерії: перші п’ять кроків