розв’язуємо господарські питання
Хто розраховує потребу в продуктах для харчування дітей
З листа до редакції: «Хто має розраховувати потребу в продуктах для харчування дітей у закладі дошкільної освіти і контролювати їх витрачання — медична сестра, завгосп, комірник чи бухгалтер? Нам пропонують, щоб це робили медична сестра, завгосп чи комірник. Проте це ж робота бухгалтера?»
Дізнайтеся, якими нормативно-правовими актами визначено, як вести облік продуктів харчування в ЗДО й хто має це робити. Завантажте таблицю «Перелік осіб, задіяних у процесі організації харчування дітей у ЗДО, зон їхньої відповідальності та дій»
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ