організовуємо харчування
НАССР: «залізобетонні» докази безпечності харчових продуктів
Хто відповідає за організацію харчування дітей у закладі? Звісно, директор. А якщо щось не так, то з кого запитають? Також із директора. Тому у вас мають бути «залізобетонні» докази того, що харчування у закладі — безпечне. Надати такі докази буде нескладно, якщо заклад працює за системою НАССР. Які докази використовуємо — дізнайтеся з публікації
-Не знаєте, з чого почати організовувати роботу за системою НАССР? Ознайомтеся з досвідом колеги, яка розповідає, як вони це зробити у своєму у закладі
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ