організовуємо харчування
Як запроваджували систему НАССР: із досвіду
Заклади освіти мають розробити, увести в дію та практично застосовувати процедури, засновані на НАССР — системі управління безпечністю харчових продуктів. Ми не лише впоралися з цим, а й перевірили часом алгоритм запровадження цієї системи. Ділимося досвідом і прикладами документів
Мати орієнтир у новій справі — можливість виконати її правильно і з найменшими втратами. Для вас орієнтиром у запровадженні НАССР може стати досвід колег. Які 12 кроків вони пройшли, щоб налагодити роботу — у статті
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ