створюємо безпечні умови
Контролюємо безпечність продуктів за системою НАССР: про старе по-новому
У редакції пролунав телефонний дзвінок: «Допоможіть! Кажуть, що заклад перевірятимуть на дотримання, боюсь помилитися, НАССР. Як перевірятимуть, коли і що саме?» Нові терміни завжди лякають, а особливо тоді, коли від керівника вимагають зробити, а він не лише не знає як, а й що. Редакція розібралася у системі НАССР. Ще й попросила МОН офіційно звернутися до відповідних органів за роз’ясненням. З’ясувала, що «не такий страшний вовк, як його малюють»
Із 20 вересня за безпечністю харчування в закладах освіти контролюватимуть за новими правилами. Оператори ринку, зокрема і заклади освіти, мають запровадити систему НАССР. Що це за система та як її запровадити?
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ