стаття 24 із 28
3
Березень 2019року
запитання — відповідь

Огляд працівників харчоблоку: о 5 чи о 8 год ранку?

Після перевірки харчоблоку в закладі освіти акцентували увагу на тому, що медична сестра має оглядати працівників харчоблоку на наявність гнійничкових захворювань і гострих респіраторних інфекцій щоденно до початку їхньої роботи. Робочий день кухаря починається зазвичай о 5:00, а сестри медичної — о 8:00. Коли медсестра має проконтролювати стан здоров’я працівників?
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Зарахування до ЗДО: хто перший
№ 3, 2019
Приймаємо, зберігаємо та видаємо продукти харчування: хто відповідає